Новини

Беновска: Г-н Борисов, силен ли сте да разчистите боклуците от политиката, бизнеса и медиите на 4.4. 2021, за да ни ви „разчистят“ те?


Беновска: Г-н Борисов, силен ли сте да разчистите боклуците от политиката, бизнеса и медиите на 4.4. 2021, за да ни ви „разчистят“ те?

16-01-2021 20:35


Г-н Борисов, Парламентарните избори ще бъдат на 4.4.2021-ва.

Ако питаме за нумерологията Алена сборът от датата, месеца и годината е 4+ 4 + 5 , равен на 13.

13 е фаталното число. Но е рождената ви дата, г-н Борисов е 13. Може и да ви върви...

13 пък се редуцира на 4. Числото на трудностите. Но и на сигурността - 4 са посоките в света, 4-ри са стените в къщи, краката на масата , на стола.

Как  ще стигнете да успеха на тези парламентарни избори, г- н Борисов?

Ето един преглед на това какво ви дебне.

Бойко Борисов: Разкъсван между МатаХарите в живота си?

Бойко Борисов: С Джеймс Бонд в лицето на Цветан Цветанов ?

Бойко Борисов: С Кмета на София Йорданка Фандъкова, в обятията на „Спаси София" и  тандема Борис Бонев - Кристиян Кръстев - зам. по транспорта, запрял бизнеса на ул.  „Съборна" - които направиха най- сниманата украса на София за Нова година , които превърнаха улица „Съборна" в културен център.  Нещо, което Фандъкова не успя или не я е грижа в София?

Бойко Борисов:  България, удавена в кални води, срутища и боклуци?

Бойко Борисов: Разпънат между газови потоци и ядрена централа, от които не са  ясни нито геополитическата, нито икономическата полза за България?

Бойко Борисов: Доналд Тръмп или Джо Байдън - кой е президентът на САЩ? Нанси Пелоси,  председателката на Камарата на представителите н Сената на САЩ и ние, бъдещите безполовите ли или от 37-те пола на САЩ, и отново Истанбулската конвенция, и еднополовите бракове, и осиновяването на деца в такива бракове?

Бойко Борисов:  С частните големи  Български, а, ТВ в неизвестно какви ръце?

Бойко Борисов: С подпалвани в Северна Македония Български знамена? Знаете ли , г-н Борисов, че в цялата си вековна история България няма пленено Българско знаме? Кажете го на експремиера проф. Владо Бучковски?

Бойко Борисов: Ще ви спестя президента Румен Радев, който ви нарече „мутра"? Ще спестя господарката на БСП Нинова, председателя на ДПС Карадайъ, допуснатите от вас, отново в политиката, „Да България"? Ще ви спестя „обръчите" от бизнес?

Бойко Борисов: Доган мълчи. Какво ще кажете?

Г-н Борисов, силен ли сте да разчистите боклуците от политиката, бизнеса и медиите на 4.4.2021, за да ни ви „разчистят" те?


Аз съм Беновска. И питам.


„БЕНОВСКА ПИТА“ - на 17.04.2021 г., СЪБОТА ОТ 9:00 ЧАСА СУТРИНТА

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?

Беновска: Юруш! На Бойко Борисов! Ама всички сте яли от ръката му! Факт!

Беновска: Юруш! На Бойко Борисов! Ама всички сте яли от ръката му! Факт!