Новини

Беновска: Президент Радев, българска комедия  „Борат-3“ ли създавате с Корнелия Нинова?


Беновска: Президент Радев, българска комедия „Борат-3“ ли създавате с Корнелия Нинова?

25-10-2020 18:50


Президентът Радев се оплака, че министър-председателят Бойко Борисов му е спретнал „активно мероприятие" като е заразил с коронавирус приближени  на Радев, преди Радев да замине за Естония, за да приеме от естонската си колега Керсти Калюлайд домакинството на инициативата за регионално сътрудничество "Три морета".

После, пък, се оказа, че и самият Борисов е бил контактен с показалия положителен COVID 19 заместник-министър на регионалното развитие Николай Нанков.

Депутатът от БСП Драгомир Стойнев също се оказа с корона вирус. Но не се разбра Корнелия Нинова, контактна, със Стойнев, с какъв PCR тест е.

 

 

Тази седмица, България нашумя, освен със спешно забранения в Естония български президент Румен Радев, а и с българската актриса Мария Бакалова.

Мария  играе в  „Борат- 2" -  втората част на комедията на Саша Барон Коен за приключенията на казахстанския журналист Борат и  освен във филма, е била заснета и в компрометираща ситуация в хотелска стая с адвоката на президента Доналд Тръмп Рудолф Джулиани, бивш кмет на Ню Йорк.

Какво са правили в стаята Мария и Руди не е ясно. Но не е и ясно Мария на активно мероприятие ли е жертва от Джулиани - контактен с ковидконтактния Тръмп - за да бъде заразена с COVID 19 преди премиерата на „Борат- 2", както твърди, че е бил подложен Румен Радев от Бойко Борисов  преди „Три морета".

Ако навържем фактите, може да си зададем шеговития въпрос: С кого е бил Румен Радев в компрометираща ситуация  - с Бойко Борисов или с Корнелия Нинова, за да бъде обявен за контактен за коронавирус?

В петък излиза  "Борат-2 " в on line платформата за филми „Амазон Прайм"  с герои българката Мария и Саша Барон Коен. А дотогава, в ефира на българските телевизии, ще следим българската комедия на „Борат- 3" с герои българският президент Румен Радев и приватизаторката на Димитър-Благоевата партия, сега БСП, Корнелия Нинова.

Президент Радев, българска комедия  „Борат-3" ли създавате с Корнелия Нинова?

 

Аз съм Беновска. И питам.


„БЕНОВСКА ПИТА“ - на 11.09.2021 г., СЪБОТА, от 9.00 часа

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?

Беновска: Слави, Радев, Нинова – „летящи“ или „пълзящи“ политици сте?

Беновска: Слави, Радев, Нинова – „летящи“ или „пълзящи“ политици сте?