Новини

Беновска: Радев - президент на „блато“ ли сте, Нинова –„жабата-принцеса“ ли сте в БСП?


Беновска: Радев - президент на „блато“ ли сте, Нинова –„жабата-принцеса“ ли сте в БСП?

04-11-2018 19:24


От години питам: Кой и на какво основание иска, но и може ли да управлява България? Защото, докато Борисов свързва  политически, горивно, магистрално и логистично Израел - Балканите - Турция - ЕС, Нинова- излюпената за лидер на БСП с гласовете на Георги Гергов /низвергнат от нея/ и с протекцията на Румен Овчаров /отрекъл се от нея/ и Радев - излюпеният за президент с гласовете на Гергов, ДПС и даренията на социално слаби  и подведени под съдебна отговорност роднини на висши функционери на  БСП - без взаимна любов, но от любов към властта са готови на всичко.


Радев, незнайно защо, опита да заблуди, че е двигател на разкриването на купуването на българско гражданство. Не е ли ясно, г-н президент, че прокуратурата ще ви разкрие, както и стана, цитати: „Материалите по тази прокурорска преписка, включително сигналът - повод за започване на проверката  /изпратен от главния секретар на Президента на 20.03.2017 г./ нямат отношение и не са послужили за започване на разследването по досъдебното производство, по което понастоящем е обвиняем председателят на ДАБЧ."- написа Цацаров. А, преди това, спецпрокурорът Иван Гешев заяви публично: „По това разследване до този момент нямаме информация, подадена от президентството". Ще обясни ли президентът Радев, какво се опита да прикрие в своето „блато" с твърдението си, че той е двигател на разкриване на схемата с покупка на български паспорти?


С подписка 50 членове  на  НС на БСП се противопоставиха ясно срещу управлението на БСП като ЕООД от Нинова, цитат: "Подписалите настоящия текст заявяваме категоричната си позиция, че взетото от ИБ решение за смяна на главния редактор на в. „Дума" представлява особено тревожен пример за подмяна на колективния принцип на ръководство на партията, в лицето на нейния НС, с еднолични решения на неговия председател, в разрез с уставните норми!" Нинова отговори : „Дали аз съм "ефективен лидер " или не казват членовете и симпатизантите на БСП, които подкрепят и гласуват за БСП. Ще приема и такива критики, когато този член на НС излезе и каже - от името на областната структура, която ме е излъчила за член на НС, Ви заявявам, че Вие не ставате за лидер. Но, когато всеки излиза от свое име и по субективни съображения, без да пита структурата какво мислят по този въпрос - да си запази субективното мнение за себе си." Ще отговорят ли с ефектини действия членовете на НС и ще успеят ли да докажат, че БСП не е „блато"  и че НС, колекгивният орган, ръководи БСП, а не Нинова и „жабите" на Радев ?? 


Радев - президент на „блато" ли сте, Нинова -„жабата-принцеса" ли сте в БСП? Избиратели, Радев и Нинова, които без взаимна любов, но от любов към властта са готови на всичко - ще им я дадете ли?


Аз съм Беновска . И питам.


Беновска: Г-н Ревизоро, ще „ревизирате“ ли отсъствието на стратегия за водата и „стиснатия“ режим за горене на RDF и биомаса?

Беновска: Г-н Ревизоро, ще „ревизирате“ ли отсъствието на стратегия за водата и „стиснатия“ режим за горене на RDF и биомаса?