Новини

Беновска: Г-н Кирил Петков, защо Асен Василев се САМОжертва да няма жена, за да е на власт?


Беновска: Г-н Кирил Петков, защо Асен Василев се САМОжертва да няма жена, за да е на власт?

25-06-2022 13:38


22 юни 22-ра

„Промяната" падна. „Вратата" към властта им затръшнаха Борисов, Слави, Доган/Пеевски и Костадинов. С „шут". На недоверие.Кирил Петков: Уважаеми г-н председател, уважаеми народни представители, уважаеми вицепремиери, министри! Искам да кажа, че беше чест за мен да водя правителство, което беше свалено от г-н Пеевски, от г-н Борисов, от Слави Трифонов и от г-жа Митрофанова! Това, което искам да заявя ядно, че този вот е само една малка стъпка от един много дълъг път. Това, което те не разбраха, че така не могат да спечелят българския народ! Обещаваме, че ние ще продължим да отвоюваме държавата си и един ден ще имаме България без задкулисие, без мафия! Една нормална, успешна, европейска държава! Благодаря ви!

На фона на аплодисментите на падналите от власт „Промяната", БСП и ДБ Кирил Петков, като един Харвардски  революционер, сякаш, излъчваше към цял народ, и към Татко, и към Лена си Христо-Ботьовото „На прощаване":

„Не плачи,татко, не тъжи, че станах ази хайдутин,

хайдутин,татко, бунтовник!


Но кълни, татко, проклинай таз турска черна прокуда,

дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина -

да ходим да се скитаме немили, клети, недраги!


Аз зная, татко, мил съм ти, че може млад да загина,

кат си ме, татко, родил със сърце мъжко, юнашко,

та сърце, татко, не трае да гледа турчин, че бесней

над бащино ми огнище: там, дето либе хубаво

черни си очи вдигнеше...


Дружина тръгва, отива, пътят е страшен, но славен:

аз може млад да загина...

Но... стига ми тая награда -да каже нявга народът:

умря сиромах за правда, за правда и за свобода..."


И се сетих каква САМОжертва ми призна сълидерът на „Промяната" Асен Василев на рождения ден на майка си, 2 юли 21-ва:

 

Асен Василев: Между другото, знам, че няма да се излъчи днес, но днес е 2-ри юли и майка ми има рожден ден! Искам да я поздравя от Вашето предаване, ако може!

 

Илиана Беновска: Пратете ѝ сърчице, целувка!

 

Асен Василев: Абсолютно!

 

Илиана Беновска: Обърнете се, кажете ѝ две-три думи!

 

Асен Василев: Честит рожден ден! И много благодаря за моралните устои, които са заложени от майка ми!


Илиана Беновска: Майка Ви сигурно е изиграла голяма роля в живота Ви! А имате ли жена до себе си?


Асен Василев: Не!


Илиана Беновска: Защото?


Асен Василев: Защото, ако имах жена, сигурно нямаше сега да вляза в Министерството на финансите по този начин, по който влизам. Но по-далечната и по-дългата история е, че съм имал няколко жени до себе си, но в момента нямам!


Илиана Беновска: Какво е любовта за Вас? Нека да не я разбираме непременно между мъж и жена!


Асен Василев: Не, за мен е между мъж и жена!


Илиана Беновска: Човек може да обича детето си ...


Асен Василев: Нямам деца, за съжаление, така че за това не мога да говоря. Любовта е момента, в който сваляш всички маски и се доверяваш напълно на човека до теб!


Чудно, обаче, как тази нежна душа - Асен Василев - на 21 юни 22-ра от трибуната на 47 НС говореше за някакво ..."духане"...

Асен Василев: Това, което чувам, са популистки лозунги и икономическа философия, която, ако мога с едно изречение да я обобщя, е - да го духат бедните! Това е вашата икономическа философия!


А на 22 юни 22-ра , Асен Василев - след като падна от власт - отиде, като Войн, сред народа:

 

Асен Василев: Аз мисля, че резултатът е много добър!


Медия: Защо?


Асен Василев: 4 гласа ни делят от победата!


Медия: 4 гласа, но, явно, жизненонеобходими, г-н Василев!


Асен Василев: След следващите избори съм сигурен, че тези 4 гласа ще ги има! Тези 4 гласа срещу мафията ще ги има със сигурност! И знаете ли, днес, тук, българският народ си отвоюва държавата!


 

И Кирил Петков, лидерът на „Промяната"  отиде при народа. Само, дето, не се сети да хвърли сакото и да остане по „геройска" бяла риза...

 

Кирил Петков: Приятели, благодаря, че сте тук с нас! Приятели, знаете ли какво стана днес? Днес стана нещо много хубаво! Защото видяхме как един човек, седящ на тъмно, г-н Слави Трифонов, една мутра от Банкя, която праща есемеси но хората в Народното събрание, един човек, който стои в „Сараите" вече толкова години и определя политиката в тази сграда да се случва и днес се опита да определи това, с един човек, който го знаем като г-н Пеевски, който гласува срещу това правителство и г-жа Митрофанова, която още не може да повярва, че казахме „не" на „Газпром" като оръжие срещу България - тези 4 човека се съединиха и решиха, че ще свалят това правителство! Наредиха на своите абсолютно зависими депутати кое бутонче да натиснат и тези хора днес нямаха правото на самостоятелно решение!

Но това, което не разбраха, е, че това не е начинът да спечелят България! Това, което не разбраха, е, че всички вие нямате бутони, които да натиснат! Това, което не разбраха, е, че заедно ще ги победим! И приятели, знаете ли кое хубавото нещо? Аз вярвам, че днес няма избирател на ИТН, който се гордее с депутатите, които са натиснали бутона заедно с ГЕРБ! Няма гласоподаватели, които се гордеят, че натиснаха бутона заедно с ДПС! Няма хора, които да се радват да видят огромните сараи не техните ръководители, а реално те живеят в бедните райони на България! Няма хора в България, които искат да бъдат поведени от тази четворна коалиция! Това, което те не разбраха, че с днешния ход те направиха най-голямата загуба за себе си и най-голямата победа за нас! България ще бъде извоювана!

Приятели, те не разбраха и друго нещо! Е този вот е една малка стъпка по дългия път да си отвоюваме държавата и нищо не може да ни спре, защото сме заедно. Вие сте гарантът, че тази държава ще изглежда по друг начин след следващите избори! Благодаря ви!


Г-н Кирил Петков, защо Асен Василев се САМОжертва да няма жена, за да е на власт? 

Аз съм Беновска. И питам.


Беновска: Пеевски, Борисов, Василев, Петков: Като нестинари ли танцувате в НС/МС по горЯщи въглища/ПВУ?

Беновска: Пеевски, Борисов, Василев, Петков: Като нестинари ли танцувате в НС/МС по горЯщи въглища/ПВУ?

Беновска: Денков, Василев, Божков, Зеленски! Искате, но можете ли да управлявате България?

Беновска: Денков, Василев, Божков, Зеленски! Искате, но можете ли да управлявате България?