Новини

Георги Гергов: БСП е партия, с история на 3 века, но е млада, борбена и успяваща


Георги Гергов: БСП е партия, с история на 3 века, но е млада, борбена и успяваща

07-09-2019 21:46


"БСП е консолидирана от идеята за справедливост и солидарност.", с тези думи председателят на Областния съвет на БСП Пловдив Георги Гергов честити празника на Партийната организация на БСП в град Брезово, която днес отбелязва 125 години от Брезовската партийна организация. Пред паметника на загиналите за Отечеството лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов призова за запазване на енергията и вярата на първите, за обединение в името на съхраняване изповядваната идея за свободно, солидарно и справедливо общество. Своите членски карти за встъпване в редиците на партията днес получиха 7 млади социалисти, а заслужили дейци на БСП получиха почетни грамоти от председателя на Областния съвет на БСП Георги Гергов.


В момента в БСП - Пловдив гласува кандидат-кмет и общински съветници. Очаква се Николай Радев, директор на Английската гимназия да се изправи срещу  Здравко Димитров, кандидат на ГЕРБ, дегашен областен управител.

 

Георги Гергов Брезово

 


 

Очаквайте повече информация.Беновска: Г-н Борисов, като „бомба със закъснител“ заложена ви от Радев ли цъкат „часовниците“ на Цветанов?

Беновска: Г-н Борисов, като „бомба със закъснител“ заложена ви от Радев ли цъкат „часовниците“ на Цветанов?

Беновска ще пита в неделя, 27 септеври 2020 г., от 16. 16 часа след обед

Кой и на какво основание Иска, но и Може ли да управлява България?