Новини

Беновска: Г-жо Нинова, 350 000 лева събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа  за зъби на протестиращия Бос - днес бие рекорд на „ Гинес“ за гладуване -  или за бюджет на „ Визия за Бг“?


Беновска: Г-жо Нинова, 350 000 лева събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа за зъби на протестиращия Бос - днес бие рекорд на „ Гинес“ за гладуване - или за бюджет на „ Визия за Бг“?

29-07-2018 11:59


Г-жо Нинова, 350 000 лева събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа - за зъби на протестиращия Бос по инициативата на „Радио К2" Босия да може да се усмихва и храни ? Или за бюджет на „ Визия за Бг"?

 

chashi ninova


Г-жо Нинова , 5 лева ли струвате, Вие,  председателката на БСП, на Бузлуджа?! Вашият лик и логото на БСП се продаваше на чаши с лепнат етикет „ , редом до чаши с  ликове и цитати на Сталин, Путин, Тодор Живков - явление , което се нуждае от спешна Ваша пресконференция  за обяснение!


Кой е организирал, на този надморска височина от 1 441 метра , на този свят за БСП връх Бузлуджа, Търговия - с лика на  Нинова на чаши,  за по 5 лева на парче? Нали, там е бедният народ, който е поканен да му обясните Вие, председателката на БСП, как ще заживее по-богато , ако Вие, Нинова станете  министър-председател?


Събитието на БСП „Бузлуджа - за по-добър живот, нашата кауза е България" търговски цели ли имаше?! Такса „вход" ли  взехте от „бедните" хора, както ги окачествихте - от по 5 лева за Вашия, на Нинова, отпечатан  лик на чаши  - за да си платите разходите по създаването и произнасянето на „пламенната" Ви  реч срещу ГЕРБ ? Защо просто не подарихте на горките хорица по една „благословена" от Вас, Нинова, чаша с лика Ви ? Да си имат хорицата по една чаша и да си пийват я водичка,я  чайче, я млечице с Вашето личице? Или  както се изрази човек във ФБ „да си слагат вечер гладните ченета в чашата с лика на Нинова"?


Големият въпрос ,обаче , е защо нямаше на празника на БСП такива атрибути с лика на патриарха  на социализма в България Димитър Благоев ? Защо нямаше чаши с изображението на символа на БСП - връх Бузлуджа? Защо нямаше чаши с исторически забележителности  на България? По биха подхождали на тезите , които пропагандирате.


Когато пътувам, купувам за спомен чаши от различни държави. Вижте , г-жо Нинова, защото  твърдите ,че сте  патриотка и защитник на националните ценности , произволно избрани от домашното ми шкафче чаши от България , Виена и Варшава, Белград, Сърбия, Москва, Кавала...   Какво е изобразено на тях?! Национални и исторически  ценности, а не ликовете на Корнелиите  в политиката на съответната държава... И струват под 1 евро.


А танците Ви, г-жо Нинова, на финала на социалното тържество на БСП на Бузлуджа ми е неудобно да окачествя ... Е, Горан Брегович е известен ,че вълнува много женски сърца ... Но! Погледнете се на видеото във ФБ ...Положението е, цитирам една чалга,  "щракай с пръсти, завърти, дай, дай..."  Или , както се пее в  една популярна песен, :"Покажи на тия хора как са мяташ, как го движиш, как са бараш, колко са раздаваш..."


Иначе , днес Босият, за чиято гладна стачка има съмнения ,че е инспирирана от БСП, ще подобри рекорда на „Гинес" за гладуване. А, Вие, още  не сте ми отговорила на въпроса:Колата на гравитиращия около БСП, уволнения от ДАИ Кънчо Димитров,защо вози Босия и БСП ли му плаща? Между другото ,близкият Ви оргсекретар на БСП, Кирчо Добрев заяви на Бузлуджа,че БСП е нормално да е съпричастна към протестите, защото е опозиция... Ама , чухте ли,че по Закона за достъп до информация министърът на транспорта Московски ми отговори ,че няма НИТО ЕДИН СИГНАЛ ОТ БОСИЯ  ?!

Беновска: Г-жо Нинова, 350 000 лева събрахте от чаши с лика Ви на Бузлуджа  за зъби на протестиращия Бос - днес бие рекорд на „ Гинес" за гладуване -  или за бюджет на „ Визия за Бг"?


Аз съм Беновска . И питам.


Беновска: Г-н Ревизоро, ще „ревизирате“ ли отсъствието на стратегия за водата и „стиснатия“ режим за горене на RDF и биомаса?

Беновска: Г-н Ревизоро, ще „ревизирате“ ли отсъствието на стратегия за водата и „стиснатия“ режим за горене на RDF и биомаса?