Новини

Беновска:Г-н Борисов, кога ще се“ ядосате“ истински на президентите  Радев  и Макрон?


Беновска:Г-н Борисов, кога ще се“ ядосате“ истински на президентите Радев и Макрон?

22-04-2018 20:56

 

Привидно изглежда, че няма пряка връзка между думите и делата на българския президент Радев и на френския президент Макрон. Външната прилика е в нестандартните спътнички в живота им - Десислава и  Бриджит. Българинът Радев се ожени бързешком, за да спази приличието преди да стане президент, за жената, с която съжителстваше и работеше за него като счетоводителката и ПР. Французинът Макрон се е влюбил в съпругата си като ученик и след много перипетии са оженва за жената, която му е била учителка.Прилики между президентшите Радева и Макрон няма - нито манталитетно, нито визуално. А анализът на разликите в техните крака и стил на обувки е интересен за психолозите, защото може да хвърли светлина върху вкуса  и посоките на изяви на президентите Радев и Макрон. /прилагам уникална снимка на колегата от „24 часа" Виктор Иванов/


 

И докато психолозите анализират, ние, българските граждани, членове на ЕС и НАТО очакваме яснота по най-малко 2 въпроса.


Питаме българския президент Радев: Способен ли сте да сте лидер и обединител на нацията и ако отговорът Ви е „да" - докажете го с ,поне, 3 факта.


Питаме френския президент Еманюел Макрон: В какво качество оспорвате равните права на Западните Балкани и Западна Европа  да са членове на ЕС и питахте ли ЕС и нас, като членове на ЕС като си позволихте да изстрелвате ракети в Сирия и да предначертавате политиките на ЕС?


Но, всъщност, тези въпроси очакваме да ги зададе премиера на България Бойко Борисов, ако, наистина, е държавник с национална отговорност и истински обединител на Западните Балкани и мисионер, който да сближи, в името на световния мир, Турци, ЕС и Русия.


Та. Г-н Борисов, кога ще се „ядосате" истински на президентите Радев и Макрон и ще изясните ролите на тези двама президенти?


Аз съм Беновска. И питам.

Беновска: Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“ -злепоставянето след убийството на Виктория?

Беновска: Г-н Радев, г-жо Нинова, защо не защитихте България от „Сорос“ -злепоставянето след убийството на Виктория?

Беновска: Г-н президент, ще поздравите ли Йотова и Борисов, че се „единиха“ на дело, докато Вие само приказвате?

Беновска: Г-н президент, ще поздравите ли Йотова и Борисов, че се „единиха“ на дело, докато Вие само приказвате?